Betalingen

U kunt 100 % veilig bestellen en betalen bij Schotelzaak.nl. Wij leggen op deze pagina uit hoe u uw betaling kunt afhandelen. Bij Schotelzaak.nl accepteren we de volgende betaalmethoden:

  • Internetbankieren via iDEAL
  • PayPal
  • Creditcards (Mastercard, Visa, American Express)
  • Bancontact / Mister Cash (Online bankieren België)
  • Overboeken op rekening
  • Billink – Kosteloos achteraf betalen

Wij van Schotelzaak.nl willen u, onze klant voorzien van de beste betaalmethoden. Wij werken bij het afhandelen van de betalingen samen met Mollie. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste factoren, hierom gebruikt Mollie ook de betrouwbaarste en veiligste manieren.

IDEAL (INTERNETBANKIEREN) / Bancontact of Mister Cash voor België
Als u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hiervoor niet aangemeld te zijn.

Voor klanten uit België is internetbankieren mogelijk met de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank.

Met iDeal betaal je in de vertrouwede en beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Gemakkelijk, betrouwbaar en snel.

PAYPAL
Indien u houder bent van een PayPal-account kunt u online direct betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.
Heeft u nog geen PayPal-account? Dan moet u eerst registreren op www.paypal.nl

CREDITCARDS: VISA, MASTERCARD EN AMERICAN EXPRESS
Via ons betalingsplatform kunt u in een veilige omgeving betalen met uw Visa, Mastercard of American Express creditcard. Eén van de meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om bepaalde gegevens in te voeren. (verplicht vanuit de wet)

De gegevens worden in een vertrouwde omgeving door een derde partij (gecertificeerd) uitgevoerd.

Tijdens de transactie controleert onze partner Mollie of alle gegevens correct zijn. Wij van Schotelzaak.nl krijgen enkel nog een bevestiging dat de bestelling goed is gekeurd.

Op rekening overmaken
Wilt u er voor kiezen om toch volledig de handeling in eigen beheer te nemen, dan kunt u zelf het bedrag overmaken naar onze bankrekening.

Op het moment dat wij de betaling binnen hebben zullen we zorgen dat uw bestelling de volgende dag in huis is!

Onze bankgegevens ziet u in het betaalscherm terug, indien u deze methode selecteert.

Billink – Achteraf betalen (GEEN EXTRA KOSTEN)
Veilig en gemakkelijk betalen met de bekende acceptgiro, na ontvangst van de door jou bestelde product(en). Met een acceptgiro of eenmalige machtiging kun je jouw bestelling achteraf betalen via Billink. Het is ook mogelijk om Billink te machtigen om het geld van je bankrekening af te schrijven.

Indien je kiest voor achteraf betalen, neemt Billink het volledige betaalproces van Schotelzaak.nl over. Je ontvangt van Billink per e-mail een digitale acceptgiro om de betaling van het gekochte product(en) te kunnen voldoen. Wij hanteren voor het gebruik van de digitale acceptgiro geen extra kosten.

Billink voert voor Schotelzaak ook het achteraf betaalproces uit met betrekking tot het betalen via een eenmalige machtiging. Dit betekent dat je gemakkelijk via een eenmalige machtiging via Billink het gekochte product(en) kunt betalen.

Bij Schotelzaak kun je betalen tot een bedrag van €750 met het gebruik van Billink.

Tot slot voert Billink een gegevenscontrole uit voor de goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro en/of eenmalige machtiging niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.